KaKtuseK Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Dzbanecznik x ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Obecnie nie posiada dzbanków,ale już nie dług Drosera Binata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Muchołówka Tłustosze Tina Reszta innym razem (Przepraszam że wstawiam po jednym poście ale więcej zdjęć na posta nie mogę wstawić ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadoCMG Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Piękne i zadbane roślinki Pogratulować dobrej roboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Dardzo dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Świetne !!! Aż chce się patrzeć. Na prawdę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Ładne, schludnie wyglądające roślinki - szczególnie muchołówka, takie robią na mnie wrażenie . Życzę kolejnych sukcesów w hodowli i pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2013 D.muscipula "Royal Red" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Binata się rozrosła Muchołówki też Ventrata również(sorki za jakość) I doszła kapturnica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 ładne okazy, szczególnie D. Binata i muchołówki prezentują się doskonale Kapturek także urokliwy i widzę, że mamy identyczny parapet a mi mimo to brakuje miejsca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 Takie ładne zdjęcie dzbanka: (oczywiście moje) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi